September 30, 2008

gårdagens resultat...yeay!!!!

Fairfield Junior varsity 1 - Mason Junior varsity 0

Så besegrade Joel och Juniorerna "obesegrade" Mason High...han var ganska nöjd efter matchen där han fick till en ..vad jag tror...ofrivillig assist men an assist likaväl. GO INDIANS!!!!

Prep Digest: Fairfield rallies to tie Mason in boys soccer
Tuesday, September 30, 2008
Journal news

BOYS SOCCER
FAIRFIELD 2, MASON 2: The host Indians rallied from 1-0 and 2-1 deficits Monday, pushing their record to 8-2-4 overall and 4-0-3 in the Greater Miami Conference. Jacob Waters and Marc Hansson had the goals for Fairfield, and Joel Ritz and Matt Jarvis added assists. The Comets are 8-1-2, 6-0-1 in the GMC. The Indians host Sycamore on Thursday.

Masons seniorlag är fortfarande obesegrade men Fairfield spelade lika med dem och det är inte fy skam. På torsdag spelar Fairfiel Sycamore High school som ligger tvåa i serien. Om fairfield ska ha en chans att gå vidare till slutspel måste de vinna på torsdag och ..ja...resten av sina matcher. Håll tummarna.
Denna kväll var det även parent night. Vilket innebär att tillsammans med din son ska trava ut på planen och ställa dig under resultattavlan där sonens namn står och speakern läser upp era namn och bild tas..10 dollares.... och bilden kommer i brevlådan. Detta året har jag ju en son i varje highschool lag så vi beslöt att ta en bild med dem båda och bara efternamnet på resultat tavlan. Nu var det så att bilderan tas mellan två matcher så jag väntade på att fyran skulle komma av planen. Naturligtvis var trean redan uppradad och bad speakern kalla på mig så jag hör över hela arenan

mrs Hansson please find your sons and line up, thank you


Jake och Jr åkte från Ross för att se en omtalad match

No comments: